Logo

Yeni Zigana Tüneli Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Teşrifleriyle Açıldı

Türkiye’nin yüz akı projelerinden Yeni Zigana Tüneli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle açıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ülkemiz adına mühendislik harikası önemli bir projeyi daha hayalden gerçeğe dönüştürüyoruz” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Trabzon Meydan Parkı'nda gerçekleştirilen Yeni Zigana Tüneli açılış töreninde konuştu; Trabzon'un tarihi günlerinden birini yaşadığını belirtti.

EN ÖNEMLİ PROJELERDEN BİRİNİ TAMAMLAMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ

Zigana Tüneli açılışına imza atarak Türkiye için en önemli projelerden birisini daha başarıyla tamamlamanın gururunu bütün Trabzonlularla yaşadıklarını aktaran Karaismailoğlu, “Trabzon'u ve bölgeyi dev bir eser ve muhteşem bir hizmetle daha buluşturuyoruz. Ülkemiz adına mühendislik harikası önemli bir projeyi daha hayalden gerçeğe dönüştürüyoruz. Zigana Tüneli Türk mühendisliğinin gurur ve yüz akı projelerinden birisidir" ifadelerini kullandı.

Zigana Tüneli'ni 14,5 kilometre uzunluğunda çift tüplü olarak inşa ettiklerini kaydeden Karaismailoğlu, "Ayrıca 17 kilometre uzunluğunda Maçka yolunu da bölünmüş yol olarak inşa ettik. Bu proje dünyayı Türkiye'ye bağlayan vizyonumuzun ve çalışmalarımızın en önemli aşamalarından birisidir. Bütün Trabzon'a, Türkiye'ye hayırlı uğurlu olsun” dedi.

ESER VE HİZMET FIRTINASI ESTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde hem Trabzon'da hem de Türkiye'nin dört bir tarafında eser ve hizmet fırtınası estirmeye devam edeceklerini vurgulayan Karaismailoğlu, enerji, heyecan ve inançlarının tam olduğunu söyledi.

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu, şunları kaydetti:

"Tabii ki durmayacağız. Trabzon'u geleceğe taşıyacak nice eserlerde sizlerle beraber olacağız. Milletimizin teveccühü ve takdiri ile Trabzon aydınlık geleceğine doğru emin adımlarla ilerleyecek, Türkiye'nin parlayan yıldızı olmaya devam edecektir. Vatanımızın ve milletimizin menfaatine olan bütün işleri görmeye bile tahammül edemeyen bir zihniyet var maalesef ama unuttukları bir şey var. 21 yıldır milletiyle güç birliği yapan AK Parti'mizin icraatları bu yalanlara en güzel cevaptır. Karalama kampanyaları yürütenler şunu iyi bilsin ki devleti yönetmek, geleceği planlamak akıl ister, vizyon ister, yürek ister. Bizim için durmak yok. Türkiye Yüzyılı için doğru adımlarla yola devam edeceğiz. Türkiye’de iki şey bitmez.

Bir AK Parti'nin icraatları, iki CHP'nin yalanları. AK Parti her zaman ülkemizdeki hizmet siyasetinin tek temsilcisi olmuştur ve inşallah 14 Mayıs seçimleriyle de bu istikrarı ve başarıları devam ettireceğiz.”

Fotoğraflar