Logo

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu, TEKNOFEST’e Katıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismiloğlu, Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'e katıldı. Karaismailoğlu, “Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Türkiye sevdamızı göklere yazmaya, istikbalimiz olan gençlerimizin yüzlerini güldürmeye devam edeceğiz” dedi.

Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST etkinliği kapsamında ödül töreni düzenlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan teşrifleriyle yapılan ödül törenine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nobel ödüllü Türk bilim insanı Aziz Sancar ile birlikte TEKNOFEST yarışmalarında projeleriyle dereceye giren takımlara 36 ayrı kategoride ödüllerini verdi.

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Burası hayallerin gerçeğe dönüştüğü yer! Milli Teknoloji Hamlesi’nin destekçisi, gençlerimizin lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Türkiye sevdamızı göklere yazmaya, istikbalimiz olan gençlerimizin yüzlerini güldürmeye devam edeceğiz” dedi.

Törenin ardından Karaismailoğlu, vatandaşlarla sohbet etti, birlikte fotoğraf çektirdi.

Fotoğraflar