Logo

Bakan Karaismailoğlu, Rize'deki Sel Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Bakan Karaismailoğlu;  sel felaketinden etkilenen Rize'deki vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak; yetkililerden bilgi aldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, sel felaketinden etkilenen Rize'de incelemelerde bulundu. Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Bakan Karaismailoğlu, önce AFAD Kriz Merkezi’ni ziyaret ederek yapılan çalımalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Karaismailoğlu sonrasında Muradiye beldesi Orta Mahalle'de bulunan ve heyelan nedeniyle yıkılan binanın enkazında sürdürülen arama kurtarma çalışmaları yerinde inceledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile birlikte, sel felaketinden etkilenen Rize'de incelemelerde bulundu. İlk önce AFAD Kriz Merkezi'nde brifing alan Bakan Karaismailoğlu ile Bakanlar Soylu ve Kurum daha sonra Güneysu ilçesi ile merkeze bağlı Muradiye beldesinde incelemede bulundular.

Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Bakan Karaismailoğlu ile Bakanlar Soylu ve Kurum, sel ve heyelandan zarar gören bölgelerde çalışma yapan ekiplerden de bilgi alarak; Muradiye beldesi Orta Mahalle'de bulunan ve heyelan nedeniyle yıkılan binanın enkazında sürdürülen arama kurtarma çalışmalarıyla ilgili de yetkililerden bilgi aldı.

Öte yandan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı; Çayeli-Hemşin, Güneysu-Büyükköy-Çayeli, Güneysu-Başköy ve Küçükçayır Yollarının açıldığını Rize- Güneysu Yolunda ise çalışmaların devam ettiğini burada da ulaşımın alternatif yollardan sağlandığı bilgisini aktardı.

Fotoğraflar